Projektbeskrivelse

Dybedalen, Boligforeningen Ringgården

TYPE: Renovering af hovedkontor

ADRESSE: Dybedalen 1A, Aarhus V

PROJEKTSUM EX. MOMS: 9 mio. kr.

UDFØRESELSÅR: 2019

PROJEKTBESKRIVELSE:

Vi har gennem den seneste tid foretaget en totalrenovering af Boligforeningen Ringgårdens lokaler i Aarhus V. Renoveringen af kontor- samt mødelokaler er opført i lys og moderne stil, hvor der er stort fokus på rummelighed og godt lysindfald. Bygningen består blandt andet af reception, beboerinformation og modtagelsesområde.

Hos Høgh & Sønberg er vi meget tilfredse med resultatet, og vi håber de nye lokaler kommer til at skabe glæde for boligforeningen.

 

Bygherre: Boligforeningen Ringgården
Arkitekt: Arkitekter Johansen & Rasmussen A/S
Ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

UNDER BYGGERIET

DET FÆRDIGE BYGGEPROJEKT

Skriv et svar