Projektbeskrivelse

Naturbørnehaven Aistrup Gl. Skole

TYPE: Renovering af eksisterende børneinstitution

ADRESSE: Læssøesgade 24, 8000 Aarhus C

PROJEKTSUM EX. MOMS: 5,39 mio. kr.

UDFØRESELSÅR: 2017

PROJEKTBESKRIVELSE:

Læssøesgadeskolens gamle SFO skulle omdannes fra SFO til et afhentningssted for Naturbørnehaven Aistrup Gl. Skole. Derfor fremsatte Aarhus Kommune et udbud på opgaven, som omfattede en totalrenovering af den eksisterende bygning, samt de udvendige faciliteter. Høgh & Sønberg vandt ordren og formåede at skabe nye rammer til en fremtidssikret Naturbørnehave.

LIDT OM BYGGERIET:

Første del at ethvert renoveringsprojekt er nedbrydningen af de gamle rammer, og ved denne renoveringsopgave var tingene ikke anderledes. Vores samarbejdspartner nedbrød de gamle rammer og efterlod vores håndværker med de rå byggesten.

Herefter tog tingene fat, og konverteringen fra SFO til afhentningssted begyndte at komme til syne. Vores håndværkere skabte nogle flotte, moderne og praktiske faciliteter til børnene og pædagogerne. Målet var altid at skabe nogle rammer der fungerer i en travl og livlig hverdag – det syntes vi lykkedes overordentlig godt på dette projekt.

UNDER BYGGERIET

DET FÆRDIGE BYGGEPROJEKT

Skriv et svar