Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Merianvej 6, Risskov

NAVN:
TYPE:
Renovering og tilbygning til privat bolig
ADRESSE: Merianvej 6, Risskov
PROJEKT SUM: 1,95 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2016
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Vores kunde havde brug for mere plads, og hyrede Høgh & Sønberg til at bygge en tilbygning til det eksisterende hus, som samtidig skulle totalrenoveres.
Vores kunde havde et hus på en skøn beliggenhed, midt i Risskov. Men de manglede plads og nogle moderne rammer for deres tilværelse. De hyrede derfor Høgh & Sønberg til at gennemrenovere den eksisterende bygning og samtidig bygge en xxxx kvadratmeter stor tilbygning med plads til en ny stue samt en ny lækker forældre afdeling med walk-in skab og det hele.

LIDT OM BYGGERIET:
Vi skabte en moderne bolig der har køkkenet som det centrale element. Den nye tilbygning blev til et forældre afdeling og en vinkelstue i åben forbindelse med køkkenet. Det renoverede hus blev til en stor spisestue, et specielt vinskab og en stor børneafdeling.
Resultatet er blevet et specielt hus med unikke løsninger og leveplads.
Opgaven var, at skabe et moderne hus fyldt med lækre detaljer og godt håndværk. Den store udfordring med dette byggeri var, at få vores kundes ønsker og budget til at gå op i en højere enhed. I sidste ende lykkedes det dog at få skabt et moderne hjem til kunden, som indeholder en lækker forældre afdeling, en vinkelstue i åben forbindelse med køkkenet, en stor spisestue, et specielt vinskab og en stor børneafdeling.
Vi har kort sagt skabt et specielt hus med unikke løsninger og plads til at familiens udfoldelser.