Håndværk

Høgh & Sønberg er et Aarhus firma der har det hele
– projektledelse, tømrere, murere, malere, elektrikere og VVS’ere.

Vi er et Aarhus baseret firma, som er specialister i at skabe nye løsninger i byens eksisterende bygninger, ejendomme og boliger. Vi bygger moderne taglejligheder i byens loftsrum, vi renoverer og bygger tilbygninger til byens skoler, plejehjem og børnehaver, og vi løser alle former for tømrer, murer, maler, elektriker og VVS opgaver.

Hos Høgh & Sønberg er vores force, at vi har erfarne projektledere der styrer vores egne tømrere, murere, malere, elektrikere og VVS’ere – hvilket sikrer at vores kunder oplever en optimal byggeproces, der er færdig til aftalt tid og udført i exceptionel kvalitet.

Uanset hvilket byggeprojekt du står med, så kan vi hjælpe dig i mål.

Hos Høgh & Sønberg er ingen opgave for lille, og uanset om du skal have skiftet et vindue eller blandingsbatteri, eller om du skal have gennemført en større renoveringsopgave – så løser vi opgaven for dig.

Service

Hos Høgh & Sønberg har vi som nogle af de eneste i Østjylland alle håndværksfag under samme tag – Det giver følgende fordele:

 • Kun 1 kontaktperson du snakker med som kunde, som håndterer alle fagene du skal bruge.
 • Fast lav timepris på alle fag eller fast pris på dit projekt – nemt og overskueligt.
 • Vores håndværkere er vant til at arbejde sammen, og har en god intern kommunikation, der får dit projekt udført flot og gnidningsfrit.

Hos Høgh & Sønberg er ingen opgaver for små, uanset om man skal have skiftet vinduer, udskiftet et blandingsbatteri, have lavet en tilbygning eller lagt en ny terrasse, så løser vi opgaven.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan realisere netop dine byggedrømme – hvem ved, måske er vejen fra drøm til virkelighed slet ikke så lang.

Private

Hos Høgh & Sønberg udfører vi alle former for service.

 • Alle håndværksfag under samme tag.
 • En kontaktperson alle services tilgængelige.
 • Erfaring inden for alt fra små renovering til store entrepriser.
 • En bred vifte af referencer fra boligforeninger, kommuner og private.
 • Kunden i fokus, opgaveløsning og optimering.

Samarbejdsaftaler

 • Vi tilbyder attraktive samarbejdsaftaler som optimerer din proces
 • Opnå rabat med serviceaftale, og mærk synergieffekten med en enkelt service giver.
 • Stor og bred port folio af egne håndværkere på tværs af fag.
 • Sæt et møde op og hør om vores fordele og services, vi kan optimere din løsning.

Murer

Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af murersvende, murerlærlinge og projektledere med murererfaring. Vores team løser alle former for indvendige og udvendige mureropgaver for både private og erhverv, og vi kan løse alt fra renovering af din facade, til lægning af nye klinker og fliser på dit badeværelse.

Uanset hvilken mureropgave du skal have løst, så kan vi klare opgaven.

Hos Høgh & Sønberg løser vi alle former for mureropgaver – for både private og erhverv

Hvis du skal vælte en væg for at lave et stort køkken-alrum, eller flytte døråbningen ind til din stue, eller måske have repareret nogle frostsprængninger i dit fundament – så klarer vi den for dig. Hvis din ejerforenings ejendom er træt og slidt, så frisker vi den op med en omfugning af fugerne.

Vi bygger en hel del taglejligheder, og det er altid vores egne murere som opbygger de nye brandkamme, hvilket inkluderer både stenlægning og puds arbejde. Derudover laver vi også altid al flisearbejdet på de nye lejligheders badeværelser, hvilket har givet os enorm erfaring med renovering og genopbygning af badeværelser.

Vi arbejder med alt indenfor murerfaget, inkl. sålbænke, gasbeton, indvendige vægge, fuger, puds, skalmuringer, brandkamme, fliser og klinker og meget meget mere.

Kort sagt, så kan vi løse alle mureropgaver for dig.

Tømrer

Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af tømrersvende, tømrerlærlinge, tømrerarbejdsmænd og projektledere med tømrererfaring.

Vi har stor erfaring i alle former for renoverings opgaver, både større opgaver hvor vi renoverer en hel ejendom, eller bygger en ny taglejlighed i en eksisterende ejendom, men også mindre opgaver hvor vi renoverer et værelse, et køkken eller en lejlighed.

Uanset hvilken tømrer eller snedkeropgave du tænker på – så tænk på Høgh & Sønberg

Vi bygger hvert år flere forskellige taglejligheder, tilbygninger til skoler, større og mindre renoveringer af eksisterende ejendomme og lejligheder – og her spiller vores tømrere en yderst central rolle.

Vi er specialister i, at skabe nye løsninger i eksisterende bygninger og boliger. Vores tømrere skaber både unikke løsninger til unikke rum, og gode standardløsninger til den rigtige pris.

Vi bygger taglejligheder fra bunden, med alt fra nye spær, gulve, køkkener, værelser og badeværelser.
Vi bygger tilbygninger til og renoverer eksisterende skoler og børnehaver. Vi bygger og monterer alle former for køkkener og badeværelser, og vi bygger nye rum i eksisterende lejligheder – og får både større og mindre renoveringsopgaver til at komme til live.

Vores store hold af tømrere indeholder specialister i alle tømrerfagets dele, og uanset hvilken tømrer eller snedkeropgaver du ønsker at få løst, så har vi et hold af specialister med den rette erfaring.

Maler

Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af malersvende og projektledere med malererfaring. Vores team udfører alle former for maler opgaver for både private og erhverv – lige fra maling af en væg i dit børneværelse, til spartlingen og malingen af en hel bolig eller børneinstitution.

Høgh & Sønberg er firmaet, der både kan tilbyde dig totalløsninger og som kan løse mindre maleropgaver – hos os er ingen opgave for stor eller lille.

Uanset hvilken maleropgave du tænker på – så tænk på Høgh & Sønberg

Vi er firmaet der kan klare alle dine maleropgaver. Uanset om du skal have malet et eller flere rum, om dit barn har overtegnet sine vægge med en vandfast tusch, om dine vinduer skal have genopfrisket den udvendige maling eller om du har købt et hus hvor du både skal have spartlet og malet nogle vægge, slebet nogle gulve og malet noget træværk – så er vi firmaet til dig.

Vi løser alle former for maleropgaver, og er specialister i renoveringsopgaver hvor der er brug for en totalløsning. Skal du flytte og kan ikke overskue både at slibe dine gulve og male hele lejligheden – så kan vi give dig et tilbud på en totalløsning, hvor vi koordinerer alt for dig.

Vi løser kort sagt alle opgaver, der har med spartling, filt, tapet og maling at gøre.

VVS & blikkenslager

Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af VVS-montører, VVS-lærlinge, VVS-arbejdsmænd, blikkenslagere og projektledere med VVS erfaring. Vores team udfører alle former for VVS og blikkenslager arbejde for både private og erhverv.

Uanset om du skal have en nye tagrende på dit hus, lavet en dryppende vandhane, udskiftet dit toilet eller udskiftet rørføringen i hele din ejendom, så kan vi klare opgaven.

Høgh & Sønberg – den eneste VVS’er du behøver i din telefonbog.

Vi er firmaet der kan montere eller udskifte din sanitet, din vandhane, dit blandingsbatteri, din vaskemaskine, etc. Men vi er også firmaet, der kan udføre al VVS-arbejdet til dit nybyggeri, lige fra nedlægningen af en ny vandledning til stramningen af den sidste møtrik.

Vi laver f.eks. også altid VVS og blikkenslager arbejdet til vores taglejligheder, og har derfor stor erfaring med tilkobling af nye VVS-installationer til eksisterende rør og afløb. Vi har ligeledes stor erfaring med udskiftningen af alle rørene i en hel etageejendom, hvilket f.eks. kan skabe et væsentligt bedre vandtryk i gamle ejendomme med aldrende kobberrør.

Vores blikkenslager starter alle sine opgaver med selv at foretage opmålingen, uanset om opgaven er montering af blik på en ny kvist eller reparation af en tagrende til en udestue – og vi udfører det selvfølgelig i den bedste finish.

Kort sagt, så kan vi lave alt hvad der har enten med rør eller blik at gøre.

Elektriker

Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold af elektrikere. Vores team udfører alle former for El og svagstrømsopgaver for både private og erhverv.
Uanset om du skal have en lampe på dit hus, lavet en ny kontakt, udskiftet gamle installationer eller bygges til din ejendom, så kan vi klare opgaven.

Hos Høgh & Sønberg løser vi alle former for EL opgaver – for både private og erhverv

Hvis du skal have flyttet nogle installationer i forbindelse med en ombygning eller nye spot i dit udhæng – så klarer vi den for dig. Hvis din ejerforenings ejendom trænger til nye lamper i trappeopgang eller baggården så klare vi det.

Vi bygger en hel del taglejligheder, og det er altid vores egne elektrikere der laver de nye installationer, sætter lamper op og tilslutter Hvidevarer.
Vi arbejder med alt indenfor EL faget, inkl. Stikkontakter, stærkstrøm, lamper, hvidevarer, svagstrømsinstallationer, relæ med automat sikringer og meget meget mere.

Kort sagt, så kan vi løse alle EL opgaver for dig.

Vores arbejdsproces – Fra henvendelse til byggestart

FORSKELLEN PÅ SMÅ & STØRRE PROJEKTER

Små projekter, såsom renovering af et badeværelse, er normalt ret ligetil.
Her kræver det blot at kunden og os er 100% enige om, hvad det er kunden ønsker at få bygget – altså hvad projektet indeholder, hvornår det skal bygges, etc.

Ved større projekter, såsom renovering af en bolig, vil vi altid rådgive kunden til, at hyre en rådgiver som kan varetage kommunikationen med vores projektleder under byggeriet. Det sikrer, at der ikke er nogen miskommunikation og vi får bygget lige præcist det, som kunden havde drømt om.

KUNDEFORLØB VED SMÅ PROJEKTER

 1. Kunden henvender sig til os
 2. Vi afholder et afklarende møde hvor vi gennemgår hele projektet, inkl. en afklaring af forholdet mellem ønsker & budget
 3. Vi udarbejder et tilbud på det ønskede projekt
 4. Vi afholder det første og eneste indledende byggemøde, hvor vi gennemgår projektet fra opstart til aflevering.
   På dette møde afstemmer vi kundens og vores forventninger, og aftaler projektets detaljer, inkl. fastlæggelse og godkendelse af hvad projektet indeholder, fastlæggelse og godkendelse af projektets tidsplan, samt fastlæggelse og godkendelse af materialevalg.
 5. Byggestart – Byggeprojektet går i gang og følger den godkendte tidsplan.

KUNDEFORLØB VED STØRRE PROJEKTER

 1. Kunden henvender sig til os.
 2. Vi etablerer kontakt til kundens byggerådgiver for at få projektets specifikke detaljer.
 3. Vi gennemgår projektets detaljer.
 4. Vi afholder et afklarende møde med deltagelse af både kunden og kundens rådgiver.
   På dette møde gennemgår vi hele projektet og får afklaret eventuelle uklarheder, og forventningsafstemmer projektets projekteringsfase.
 5. Vi udarbejder et tilbud på det ønskede projekt
 6. Vi afholder det første og eneste byggemøde hvor både kunden og kundens rådgiver deltager. Alle øvrige byggemøder er kun med deltagelse af kundens rådgiver.
   På dette møde gennemgår vi projektet fra opstart til aflevering. Her afstemmer vi kundens og vores forventninger, og aftaler projektets detaljer, inkl. fastlæggelse og godkendelse af hvad projektet indeholder, fastlæggelse og godkendelse af projektets tidsplan, samt fastlæggelse og godkendelse af materialevalg.
 7. Byggestart – Byggeprojektet går i gang og følger den godkendte tidsplan.