Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Dybedalen, Boligforeningen Ringgården

NAVN:
TYPE:
Renovering af hovedkontor
ADRESSE:Dybedalen 1A, Aarhus V
PROJEKT SUM: 12 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2019
BYGHERRE: Bygherre: Boligforeningen Ringgården
ARKITEKT:
Arkitekter Johansen & Rasmussen A/S
INGENIØR:
Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S

PROJEKTBESKRIVELSE:
Vi har gennem den seneste tid foretaget en totalrenovering af Boligforeningen Ringgårdens lokaler i Aarhus V. Renoveringen af kontor- samt mødelokaler er opført i lys og moderne stil, hvor der er stort fokus på rummelighed og godt lysindfald. Bygningen består blandt andet af reception, beboerinformation og modtagelsesområde.

Hos Høgh & Sønberg er vi meget tilfredse med resultatet, og vi håber de nye lokaler kommer til at skabe glæde for boligforeningen.