Hoved & totalentrepriser

– en virksomhed med stor diversitet.

Hos Høgh & Sønberg varetager vi alle former for bygge- og renoveringsopgaver og kan hjælpe lige fra de første skitser til det færdige byggeri.
Med flere års erfaring har vi opnået stor viden og ekspertise og udført projekter i alle størrelser – lige fra 30 tusinde til 60 millioner.

Gennem årene har vi hjulpet boligforeninger, kommuner og ejendomsinvestorer, og med egenproduktion i stort set alle faggrupper kender vi alle led i byggeprocessen.

Hos os er kunden i fokus, og vi sætter en ære i at skabe størst mulig værdi for vores kunder, så uanset dine ønsker og behov står vi klar til at realisere dine byggeprojekter.

Ønsker du at høre mere om os og vores muligheder for at hjælpe dig i dit fremtidige byggeprojekt, så giv os et uforpligtende opkald på tlf. 86 10 22 29.

Projektledelse

Hos Høgh & Sønberg har vi et stærkt hold projektledere med hver deres speciale.

Det gør at uanset hvilket byggeri du har planer om at gennemføre, så har vi en projektleder der har den erfaring, der er brug for.

Vi har projektledere der er specialister i at bygge taglejligheder, etageejendomme, totalrenovere lejligheder, tilbygninger til eksisterende skoler & børnehaver, og meget mere.

Vi samarbejder f.eks. med landinspektører der kan finde ud af hvad man må bygge på grunden, med geoteknikere og miljøfolk der kan undersøge jordbundsforholdene, med arkitekter der kan tegne alt hvad fantasien kan tænke sig til og med ingeniører der kan undersøge om det ønskede byggeri også kan realiseres.

Efter alt dette arbejde er blevet til en færdig byggeplan, så giver vi dig en fast pris på at bygge det.

Kort sagt, så kan vi hjælpe og guide dig igennem alle faser i dit byggeri – lige fra idéfasen til det færdige projekt.