Søg job

Høgh & Sønberg er en velrenommeret entreprenørvirksomhed med speciale i at skabe nye og attraktive løsninger for byens eksisterende bygninger, ejendomme og boliger. Vi bygger og renoverer alt fra skoler, til plejehjem, børnehaver, private boliger samt erhvervsbygninger.

I Høgh & Sønberg er du og dine kolleger den vigtigste ressource. Samarbejdet mellem vores forskellige håndværksfag skaber basis for en optimal byggeproces, så uanset om du er tømrer, elektriker, beregner, bogholder eller projektleder, hjælper vi hinanden. Dette gælder både med daglig sparring og feedback samt at vi i fællesskab skaber en sjov og udfordrende arbejdsdag.

Som virksomhed ønsker vi, at du føler tryghed og trivsel, så vi kan være den mest attraktive arbejdsplads for dig — også hvis livet slår knuder. Vi håber, du bliver glad for at være en del af Høgh & Sønberg.

Medarbejderfordele

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for dig

Vi synes det er vigtigt at kende sine kolleger uden for arbejdspladsen, og derfor støtter vi op om en aktiv personaleforening, der i løbet af året afholder sociale arrangementer for os alle. Disse inkluderer bl.a. sommerfest, julefrokost og andre sjove events.

Deriblandt tilbyder vi fuldt tilskud til DHL og Aarhus City Halvmarathon.

Som en fast tradition runder vi hvert år af med et julearrangement, der bl.a. inkluderer julehygge med gløgg og æbleskiver samt uddeling af julegaver.

Vi afholder kvartalsmøder for alle ansatte, hvor vi samler op og bl.a. snakker om nye tiltag, vundne projekter samt andre relevante ting.

Send din ansøgning

Send din ansøgning til ansogning@hoson.dk.

Vil du høre mere om jobbene kan du også kontakte de forskellige afdelinger under fanen kontakt.

Send din ansøgning

Vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere inden for følgende fag:

Aktuelle stillinger

Der er fart på hos Høgh & Sønberg og derfor søger vi håndværkere inden for alle fag.

Se opslag