Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Åboulevarden 55, Aarhus C

TYPE: Tagprojekt
ADRESSE: Åboulevarden 55, 5. sal – Aarhus C
PROJEKT SUM: 3,9 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2017
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Ejerforeningen Åboulevarden 55 havde et ønske om at udskifte deres tag og få visse forbedringer til deres ejendom. De solgte derfor deres loft til Høgh & Sønberg og fik til gengæld et nyt tag, altaner og forekellige mindre ejendomsforbedringer.

LIDT OM BYGGERIET:
Projektet begyndte med en klassisk nedbrydningsfase, hvor vi ryddede loftet indtil dets blottede spær var der eneste der stod tilbage. Derefter forstærkede vi den eksisterende spær konstruktion og inddelte loftet i 2 lejligheder, en 2-værelses og en 3-værelses. Begge lejligheder har fået egen terrasse, et lækkert badeværelse og et mindre køkken. Da lejlighederne er etableret i en ældre ejendom var der visse restriktioner for hvor meget af ejendommens ydre der måtte ændres. Det har resulteret nogle unikke indretnings muligheder, som er mest fremtrædende i et af værelserne i den 3-værelses lejlighed.

Ejerforeningen er glade for deres nye tag og altaner og vi er yderst tilfredse med de færdige lejligheder. De nye ejere får nogle lejligheder med den mest centrale placering og udsigt til både domkirken og rådhustårnet.