Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Grænsen 35, Risvangen

TYPE: Nybyggeri af kolonihavehus
ADRESSE: Grænsen 35, Risvangen
PROJEKT SUM: 500.000 kr.
UDFØRESELSÅR: 2016
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Nickys gamle kolonihavehus brændte ned til grunden i starten af 2016. Det resulterede i at Nicky fik penge af sin forsikring til at bygge et nyt lækkert kolonihavehus, helt efter Nickys egne tanker. Det hjælp Høgh & Sønberg Nicky med.

LIDT OM BYGGERIET:
Nicky fortæller:

Det er rart at have været med til mange af de beslutninger der har været undervejs. Men det har også været hårdt at være bygherre, for der har været mange beslutninger som skulle træffes her og nu, hvilket jeg ikke helt var vant til. Men det har altovervejende været dejligt at med indover så mange ting.

Vi valgte at bygge kolonihaven uden en færdig arkitekttegning, hvilket både har givet muligheder og udfordringer. Det var f.eks. lidt mere besværligt for entreprenøren at støbe fundamenter uden sin sædvanlige plan. Men vi fandt ud af det og fik lagt et fint fundament. Fordelen ved at der ikke var en 100 % konkret tegning har været, at min kæreste og jeg har kunnet stå i vores kommende soveværelse og vurdere hvor skillevæggen skulle stå. Og så har tømrerne fra Høgh & Sønberg været super fleksible til at lave de ændringer vi gerne ville have.

Og vi er blevet rigtig tilfredse med huset – det er blevet ud over alle forventninger.