Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Moderne herskabslejlighed i Aarhus

TYPE: Renovering af herskabslejlighed
ADRESSE: Uspecificeret, Aarhus
PROJEKT SUM: 2 mio. kr
UDFØRESELSÅR: 2019
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Vores kunde havde en ældre charmerende ejendom, som trængte til en kærlig modernisering.
Han kendte til Høgh & Sønberg gennem en bekendt, der tidligere havde fået lavet en renovering og kontaktede os, da han havde et ønske om at skabe en 100 % gennemført herskabslejlighed i Aarhus. Der var fra start ingen tvivl om, at dette var et projekt hvor kvaliteten kom i første række.
Dette projekt omhandlede en gennemgribende renovering af en gammel herskabslejlighed, som begyndte med en nænsom nedbrydning af lejligheden for at bevare dens charmerende detaljer. Derefter gik vores håndværkere i gang med genopbygningen.

LIDT OM BYGGERIET:
Der blev ikke gået på kompromis med kvaliteten en eneste gang, hverken med materialer, detaljer eller finish. Materialerne består bl.a. af fliser fra Flisegalleriet, armatur fra Vola, solide gulvplanker fra Dinesen og et nyt køkken, badeværelse og walk-in garderobe – alle med møbler fra uno form.
Resultatet er blevet en herskabslejlighed, hvor der er kredset for detaljen og hvor vores håndværkere formåede, at skabe en tidløs sammensmeltning mellem disse lækre materialer og lejlighedens oprindelige elementer.
Disse lækre detaljer ser enormt flot ud på billederne, men det man ikke få med på billederne er den stemning som man træder ind i – allerede fra man står i entréen. Lejligheden er fyldt med spændende kroge, stemningsfyldte linjer og fængslende udsigter over byens liv.
Lejligheden er blevet så fin, at Jyllands-Posten har lavet et indlæg om lejligheden i sin Livsstils sektion.
Vi er særdeles stolte af, at have skabt en bolig, der er essensen af den moderne herskabslejlighed.