Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Næshøj Plejecenter, Harlev J.

TYPE: Ombygning og tilbygning af plejecenter
ADRESSE: Næshøj Plejecenter
PROJEKT SUM: 3,4 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2018
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
I Aarhus Kommunes Center for Sundhed og Omsorg har man et ønske om, at få duften af frisklavet mad tilbage på kommunes plejecentre.

For at realisere denne målsætning udbød kommunen derfor en samlet licitation for at klargøre 4 plejecentre til at kunne håndtere denne produktion. Næshøj plejecenter var en del af dette udbud.

Høgh & Sønberg var en af 5 virksomheder, som fik mulighed for at byde på opgaven. Vi havde selvfølgelig en konkurrencedygtig pris – og vandt opgaven.

LIDT OM BYGGERIET:
Projektet på Næshøj plejecenter bestod i to dele, opførelsen af en ny tilbygning og totalrenovering af en eksisterende bygning.

Den nye tilbygning og den totalrenoverede eksisterende bygning hænger i dag sammen og udgør nærmest én sammenhængende bygning. Den nye tilbygning indeholder både et nyt produktionskøkken, med alt hvad der hører sig til af udstyr og ventilationsanlæg, og et hyggeligt spiseområde, hvor beboerne kan nyde deres frisklavede mad.

Den tilhørende eksisterende bygning er i dag hjemme for diverse depoter og teknikrum, men indeholder også et nyt opholdsrum, hvor centrets beboere kan slappe af og nyde hinandens selskab.

Vi syntes de nye faciliteter er blevet overordentligt flotte og syntes samspillet mellem forskellige materialer og farver fungerer specielt godt i dette projekt.

Vi håber de nye faciliteter vil skabe glæde blandt plejecentrets beboere.