Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Oslogade 12-16, Aarhus N

TYPE: Tagprojekt
ADRESSE: Oslogade 12-16, Aarhus N
PROJEKT SUM: 10,9 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2018
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Ejerforeningen havde en gammel bygning med et gammelt tag og nogle fugtige ydervægge. Ejendommen havde brug for at få løst disse problemer inden de blev alt for uoverskuelige.

Heldigvis tillod lokalplanen at der blev bygget en etage ovenpå ejendommen, og ejerforeningen solgte derfor retten til at bygge 6 nye taglejligheder til Høgh & Sønberg. Prisen blev en totalinddækning af ejendommen i facadeisolering, et nyt tag og monteringen af nye altaner.

LIDT OM BYGGERIET:
Dette tagprojekt adskillede sig fra andre GRATISTAG byggerier ved, at der skulle bygges en halv etage ovenpå den eksisterende ejendom. Dertil valgte vi at benytte tagkasetter for hurtigt, at få tag på bygningen og få den vandtæt.

Det nye element fungerede rigtig godt og i løbet af 11 måneder blev Aarhus nord 6 taglejligheder rigere. Alle 6 lejligheder blev delevenlige 3-værelses som blev solgt lige inden studiestart 2017. Det, sammenholdt med placeringen lige ved siden af universitetet, gjorde at mange af lejlighederne blev solgt i såkaldte forældrekøb.

De nye beboere fik nogle lejligheder med et mindre køkken/stue, 2 identiske værelser, et proportioneret badeværelse og en dejlig udsigt over byen.