Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Privatbolig i absolut særklasse

TYPE: Nybyggeri af privatbolig
ADRESSE: Uspecificeret, Aarhus
PROJEKT SUM: 5,3 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2018
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Vores kunde købte en udsigtsgrund i Aarhus med det formål at bygge deres drømmehus.
Og resultatet er blevet netop det – et drømmehus.

Baren var sat højt fra starten, og der var sat fuld gas på ambitionerne. Vi blev indbudt til at give pris på projektet i hovedentreprise af Gandrup | Krabbe | Vang | Arkitekter. Vores tilbud var selvfølgelig det bedste på alle parametre, og vi vandt derfor opgaven.

Byggeriet begyndte med udgravningen af grunden, monteringen af en spunsvæg og opbygningen af fundamentet. Herefter kom den yderligere opbygning af husets ydre og indre rammer.

LIDT OM BYGGERIET:
Huset er bygget i to plan med entré, værelser, badeværelser, bryggers og garage i underetagen og ellers køkken, stue og en fuldt udstyret voksenafdeling i overetagen. Huset har en grundplan, der giver plads til, at livet kan udfolde sig iblandt de udsøgte materialer og specialdesignede løsninger; som fx et TV, der bliver gemt væk i loftet, når det ikke bruges – så det ikke forstyrrer den flotte udsigt.

Byggeriet var ikke uden udfordringer, som det nærmest er kutymen for unikke byggerier. Men resultatet vores kunde står med i dag er et helt igennem fantastisk hus, som er skabt ud fra deres fælles drøm om en base i smilets by, der både vil omfavne familiens nuværende og fremtidige behov.

Vi er særdeles stolte af at have skabt dette drømmehus til dem.