Project Description

PROJEKTBESKRIVELSE

Sdr. Ringgade 21, Aarhus C

TYPE: Tagprojekt
ADRESSE: Søndre Ringgade 21, 5. sal, Aarhus C
PROJEKT SUM: 4,4 mio. kr.
UDFØRESELSÅR: 2017
BYGHERRE:
ARKITEKT:
INGENIØR:

PROJEKTBESKRIVELSE:
Ejerforeningen stod med et gammelt tag og en potentiel stor udskrivning. De havde heldigvis et loftrum som ikke blev brugt til noget – det solgte de til Høgh & Sønberg.

Deres gevinst blev et gratis tag og forskellige ejendomsforbedringer. Projektet forløb uden store udfordringer og vi resulterede 2 skønne taglejligheder med egen terrasse.

LIDT OM BYGGERIET:
Efter ejerforeningens henvendelse fandt vi ud af, at dette tagprojekt var så taknemmeligt at vi kunne skabe en stor 3-værelses og en stor 2-værelses lejlighed. Vi gik i gang med projektet lige efter nytår 2017 og fik hurtigt nedbrudt det eksisterende tag og de gamle loftsrum. Efterfølgende fik vi skabt en 10 meter lang kvist som strækker sig ind i begge lejligheder.

Dette har gjort at lejlighedernes beboere får maksimalt leverum i deres stuer og værelser, og samtidig får et stort lysindfald i lejlighederne. Dertil skal lægges nogle lækre køkkener i åben forbindelse til stuerne og det faktum, at begge lejligheder har fået nogle store tagterrasser på henholdsvis 6,3 og 3,1 kvadratmeter.

Resultatet er nogle store, lyse og moderne lejligheder, som befinder sig midt i Aarhus, tæt på markedsdage på torvet, lækre caféer og et væld af offentlige transport muligheder.

 

UNDER BYGGERIET

DET FÆRDIGE BYGGEPROJEKT