Projektbeskrivelse

Vilhelm Becks Vej 51, Viby J

TYPE: Renovering af og tilbygning til børneinstitution

ADRESSE: Vilhelm Becks Vej 51, Viby J

PROJEKTSUM EX. MOMS: 3,6 mio. kr.

UDFØRESELSÅR: 2016

PROJEKTBESKRIVELSE:

Den gamle SFO Rosen skulle omdannes fra SFO til en børnehave. Derfor fremsatte Aarhus Kommune et udbud på opgaven, som omfattede en tilbygning til og renovering af den eksisterende bygning. Høgh & Sønberg vandt ordren og formåede at skabe nye rammer til en fremtidssikret børneinstitution.

LIDT OM BYGGERIET:

“Rosens” daglige leder fortæller:
Vi har selvsagt ikke været involveret i selve byggeriet af vores tilbygning, men vi har haft nogle ønsker og vi må sige at de er blevet opfyldt til fulde.

Vi havde behov for mere plads og få et multifunktionelt rum, det har vi fået med den nye tilbygning. Den eksisterende bygning har mange mindre rum, hvilket passer fint til os som børnehave, men det at have fået et større rum gør vi har plads til flere forskellige aktiviteter nu. Vi er også glade for de små detaljer der er tænkt over i konstruktionen af vores børneinstitution. Der er f.eks. en kantsten på den terrasse hvor vores barnevogne skal stå, hvilket eliminerer risikoen for at en barnevogn ruller ud over trappen der går op til vores nye flotte indgangsparti.

Vores nye rammer er blevet ud over alle forventninger. Nu glæder vi os super meget til, at tage imod børnene og tage disse flotte rammer i brug.

UNDER BYGGERIET

DET FÆRDIGE BYGGEPROJEKT

Skriv et svar